Izveštaj sa 51. Dana svetlosne tehnike

Srpsko društvo za osvetljenje je i ove godine 16.maja na 65. Sajmu tehnike, u sali za promocije hale 2A Beogradskog sajma, tradicionalno održalo stručnu manifestaciju, 51. „Dan svetlosne tehnike”.

50. dan svetlosne tehnike

Izveštaj sa 50. Dana svetlosne tehnike

Na 64. Sajmu tehnike 24.maja ove godine, u velikoj sali Hale II nivo A Beogradskog sajma, tradicionalno je održan jubilarni 50. „Dan svetlosne tehnike” kojeg organizuju Srpsko društvo za osvetljenje i aktuelni donatori. Ovom komercijalno- stručnom skupu prisustvovalo je oko 150 članova Društva.

50. dan svetlosne tehnike

Izveštaj sa 49. Dana svetlosne tehnike

„Dan svetlosne tehnike“ je jedinstvena prilika da privrednici koji se bave tehnologijom osvetljenja čuju raznovrsan stručni program i da prikažu svoje poslovne rezultate i novitete – poručio je mr Nebojša Radovanović, predsednik  Srpskog društva za osvetljenje, otvarajući 49. „Dan svetlosne tehnike“.
Dan svetlosne tehnike
Ova stručna manifestacija sa tradicijom dugom gotovo pola veka, održana je 21. maja u Beogradu, okviru stručnog pratećeg programa Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća.

Izveštaj sa 48. Dana svetlosne tehnike

48. Dan svetlosne tehnike

Оve godine, 21. maja, u velikoj Sali hale II nivo C Beogradskog sajma tradicionalno je održan 48. ”Dan svetlosne tnike” koju po tradiciji organizuju Srpsko društvo za osvetljenje i aktuelni donatori.

Izveštaj sa 47. Dana svetlosne tehnike

Sajam tehnike

I ove godine, 15. maja, u velikoj Sali hale II nivo C Beogradskog sajma tradicionalno je održan 47. ”Dan svetlosne tehnike” koju po tradiciji organizuju Srpsko društvo za osvetljenje i aktuelni donatori.

SITS